Forex tanfolyamok, egyéni képzések:

Tanfolyam időpontok:

 

2013.04.22. Alap tőzsde tanfolyam Szeged

2013.04.20. Alap tőzsde tanfolyam Budapest

2013.04.27. Haladó tőzsde tanfolyam Budapest

2013.04.29. Haladó tőzsde tanfolyam Szeged

2013.05.03-04 Tőzsde robot tanfolyam Szeged

2013.05.10-11 Tőzsde robot tanfolyam Budapest


Egyéni tanfolyam

 

Az oktató személyesen tartja, az önnek legmegfelelőbb időpontban az ön által kért oktatást heti több alkalommal. Így az alaptanfolyam haladó és automatizált kereskedési rendszerek tanfolyam 250 000ft + Áfa összevonva.  Amennyiben óránként kéri az oktatást ára 7000ft + áfa / óra.Tőzsde alap tanfolyam

 

Megismertetünk a tőzsde kereskedés alapjaival. A tőzsde alap tanfolyam után képes lesz alapvető deviza piaci instrumentumokon kereskedésre (pozíció nyitása egy szabály rendszer szerint). Stratégiák egyszerűen mindenki számára érthetően magyarázzuk és mutatjuk meg backtestelve devizákon és tőzsde indexeken.

Amennyiben Önt érdekli a tőzsde világa és hajlandó időt szánni és gyakorolni, és képes szabályok betartására, akkor Önben minden képesség megvan, hogy kitűnő kereskedővé váljon. 

Az Ön vevői elégedettségét garantálni szeretnénk, ezért 100% pénz visszafizetési garanciát vállalunk alapképzésünkre és Tőzsderobot programozás és üzemeltetés képzéseinkre.

Amennyiben jelentkezik 1 napos tőzsdei alapok képzésünkre és úgy érzi nem azt kapta, amit a weboldalunkon meghirdettünk a tanfolyamról, akkor jelezze ezt nekünk a tanfolyam végétől számított 1 órán belül és befizetését visszatérítjük.

Tematikája:

1.) Megismerkedés a piacokkal, pénzügyi gondolkodás mód egy befektetésnél
2.) Hogyan kereskedjünk ,motiváljuk magunkat?
3.) Tőzsdepszichológia
4.) MT4 program telepítése rövid bemutatása, demo számla nyitás
5.) Alap fogalmak, (Dow elmélet, Támasz ellenállás szintek, Trend, Alakzatok)
6.) Indikátorok, grafikon tipusok japángyertyák 
7.) Brokercégek tipusai, ECN, STP, Market maker, Stop hunting,
8.) Elemzés módja, Stratégiák főbb típusai, Piac jellegzetes mozgása, Money Menezsdment
9.) Hozam kockázat arányok, Egy kereskedési stratégia összeállításának alap gondolatai
10.) Ismertetése egy általunk használt kereskedési stratégiának melyet mindenki saját stilusához szabhat. Indikátorral pontos leírással.

Jelentkezését örömmel várjuk!
(kapcsolatok menüpontban vagy e-mailben)

Alap Tőzsde tanfolyam ára 40000ft + Áfa.
Bruttó: 50800ft

 

 

Haladó tőzsde tanfolyam

 

Amennyiben már elvégezte alaptanfolyamunkat ajánljuk a haladót, illetve ha rendelkezik alapokkal és nap, mint nap kereskedik akkor tréningünk nagy segítséget fog önnek nyújtani a további tőzsdés karrierjéhez.

Mit szólna, ha egy tréning elvégzésével jó néhány működő stratégiával kereskedhetne?

Tréningünk elvégzésével megismerkedik néhány működő stratégiával és annak gyakorlati alkalmazásával valamint nagyobb buktatókat megismertetjük önnel. Megismertetjük önt egy merőben más képpel a piacról ezzel segítve kialakítani az ön pénzügyi döntéseit.

Szigorú stratégiával és alapvető pénzpiaci eszközök kockázat kezelésével egy haladó tőzsdei kereskedő képzése a cél.

Ön vevői elégedettségét garantálni szeretnénk ezért 100% pénz visszafizetési garanciát vállalunk a haladó képzéseinkre.

Jelentkezését örömmel várjuk!
(kapcsolatok menüpontban vagy e-mailben)

Haladó tőzsde tanfolyam ára: 40000ft + Áfa.
Bruttó 50800ft

 

Automatizált kereskedési rendszerek EA-k tanfolyam

 

Manapság a tőzsdei kereskedés  nagy részét úgynevezett tőzsdei robotok bonyolítják le, épp ezért fontosnak tartjuk, hogy megismertessük mindenkivel, valójában mi is ez. Amennyiben nincs sok ideje ,de szeretne kereskedni a tőzsdén, akkor feltétlen várjuk jelentkezését.

Mit szólna ahhoz, ha valaki minden nap Ön helyett kereskedne 0-24 óráig?

Ebben nyújtunk Önnek segítséget, hiszen a tanfolyam végeztével készhez kap egy robotot, melyet saját maga működtethet. Képes lesz a mai tőzsdei robotokat EA.-kat (Exper Advisorokat) működtetni és működési mechanizmusaikat érteni.

Garantálni szeretnénk az Ön vevői elégedettségét, ezért 100% pénz visszafizetési garanciát vállalunk a Tőzsderobot programozás és üzemeltetés képzéseinkre.

Amennyiben jelentkezik 2 napos Tőzsderobot programozás és üzemeltetés képzésünkre és úgy érzi, nem azt kapta, amit a weboldalunkon meghirdettünk a tanfolyamról, akkor jelezze ezt nekünk a tanfolyam végétől számított 1 órán belül és befizetését visszatérítjük.

Amennyiben Önt érdekli a tőzsde világa és hajlandó időt szánni és gyakorolni és képes szabályok betartására, akkor Önben minden képesség megvan, hogy kitűnő kereskedővé váljon.

Jelentkezését örömmel várjuk!
(kapcsolatok menüpontban vagy e-mailben)

Automatizált kereskedési rendszerek tanfolyam díja: 50000ft + Áfa.
Bruttó: 63500ft